Zeilkampen

Zeilkampen

Zeilkampen bij Summer Camps Holland

Wat doe jij deze zomer? Bij Neptunus leer je op een leuke manier zeilen of surfen. Lekker kabbelen op het water of met je haren door de wind zeilen en surfen? Bij de zeilkampen ben jij elke dag op het water te vinden. 

De zeilkampen van Summer Camps Holland worden uitgevoerd door Zeil– en Surfschool Neptunus uit het Friese Idskenhuizen vlakbij Joure. Neptunus is een kwaliteitsschool als het gaat om watersporten. Na deelname aan een Zeil Camp krijg jij een diploma of vordereingenstaat. Hierop worden alle vaardigheden die je onder de knie hebt afgetekend door je instructeur afgetekend. De Zeil Camps zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen van 8 t/m 18 jaar.

Meer informatie
Bekijk alle kampen
Zeilkampen Nieuwsgierig naar het aanbod?

Meer informatie over Zeilkampen

Locatie: Zeilschool Neptunus 

De Friese wateren lenen zich uitstekend voor het organiseren van onze zeilkampen. Zeilschool Neptunus ligt in het hart van het Friese Merengebied. Vanuit de zeilschool varen we naar ons 'privémeertje', het beschutte en ondiepe Idskenhuistermeer, van waaruit we heel Friesland kunnen bezeilen. Zo varen we geregeld naar Woudsend, Langweer, Joure, Heeg, Lemmer of Sneek.

Door de geringe diepgang is het Idskenhuistermeer lekker rustig. Voor jou als zeilcursist is dit natuurlijk ideaal want je hebt het meer vrijwel altijd voor jezelf. Op dit meer hebben is er een aanlegsteiger en een eigen surfstrand.

Accomodatie

De accommodatie is bijzonder! Het hoofdgebouw van de zeilschool is namelijk ondergebracht in een voormalige kerk. Deze is gezellig verbouwd met de eetzaal op de eerste etage. In de eetzaal zul je lekker gaan ontbijten en avondeten. Het eten wordt voorbereid door de kok van de accommodatie. Voor meer informatie kijk ook even in het infoboekje. Niet alleen eten we met z'n allen in de eetzaal, maar hier houden we bijvoorbeeld ook de theorielessen. De slaapkamers beneden zijn allemaal voorzien van 2, 3 of 4 stapelbedden, waardoor je altijd een kamer hebt met kinderen van jouw leeftijd! De oudere kinderen slapen in ‘Het Dorpshuis’, pal tegenover de kerk.