Zeilkampen

Zeilkampen

Zeilkampen bij Summer Camps Holland

Wat doe jij deze zomer? Wil jij op een leuke en leerzame manier zeilen of windsurfen? Lekker buiten op de Friese wateren met allemaal leeftijdsgenootjes. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, een zeilkamp maakt jouw zomer onvergetelijk.


De zeilkampen van Summer Camps Holland worden uitgevoerd door Zeil– en Surfschool Neptunus uit het Friese Idskenhuizen. Zeilschool Neptunus is een kwaliteitsschool met gecertificeerde instructeurs. Je krijgt les samen met drie of vier andere kinderen in een groepje, zo is er genoeg persoonlijke aandacht voor iedereen. Tijdens je deelname aan een Zeil Camp leer jij alles over zeilen en met een diploma aan het einde van de week. De Zeil Camps zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen van 7 t/m 17 jaar.

Meer informatie
Bekijk alle kampen
Zeilkampen Nieuwsgierig naar het aanbod?

Meer informatie over Zeilkampen

Locatie: Zeilschool Neptunus 

De Friese wateren lenen zich uitstekend voor het organiseren van onze zeilkampen. Zeilschool Neptunus ligt in het hart van het Friese Merengebied. Vanuit de zeilschool varen we naar ons 'privémeertje', het beschutte en ondiepe Idskenhuistermeer, van waaruit we heel Friesland kunnen bezeilen. Zo varen we geregeld naar Woudsend, Langweer, Heeg, Lemmer of Sneek.

Door het ondiepe water van het Idskenhuistermeer is het hier lekker rustig en veilig. Voor jou is dit natuurlijk ideaal, want je hebt het meer vrijwel altijd voor jezelf.

Accommodatie

De accommodatie is bijzonder! Het hoofdgebouw van de zeilschool is namelijk ondergebracht in een voormalige kerk. Deze is gezellig verbouwd met de eetzaal op de eerste etage. In de eetzaal zul je lekker ontbijten en avondeten. Het eten wordt voorbereid door een eigen kok. Niet alleen eten we met z'n allen in de eetzaal, maar hier houden we bijvoorbeeld ook de theorielessen. De slaapkamers beneden zijn allemaal voorzien van 2, 3 of 4 stapelbedden, waardoor je altijd een kamer hebt met kinderen van jouw leeftijd! De oudere kinderen slapen in ‘Het Dorpshuis’, pal tegenover de kerk.