Verfijn je keuze
Verfijn je keuze
Verfijn je keuze
Reset
Filteren op

Categorie

Rubriek

FAQ (32 resultaten)

Op deze pagina kunt u alle veel gestelde vragen vinden. Aan de linkerkant kunt u de vragen filteren op categorie. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via 0314 680 688 of stuur een mail naar info@summercamps.nl.

 • Wat zijn de start- en eindtijden van de kampen?

  Alle Base Camps op onze hoofdlocatie in Braamt hebben op zondagmiddag een inloop tussen 14.00 en 14.30 uur. Deze Camps eindigen op zaterdagmorgen tussen 11.00 en 11.30 uur.

  De 4-daagskampen van zondag t/m woensdag starten ook zondagmiddag tussen 14.00 en 14.30 uur en eindigen woensdagmiddag om 12.30 uur. Bij verlenging eindigt ook dit kamp op zaterdag tussen 11.00 en 11.30 uur.

  Het Ardennen Adventure Camp heeft op zondagmiddag een inloop tussen 16.00 en 17.00 uur en deze eindigt zaterdagochtend om 11.00 uur. 

  Bij de zeilkampen is de ontvangst tussen 12.30 uur en 13.30 uur op zondagmiddag. En de zeilkampen eindigen op zaterdagochtend om 10.00 uur.

  Het Meivakantie kamp start op dinsdagochtend tussen 11.00 en 11.30 uur. Op vrijdagmiddag om 14.00 uur eindigt het kamp en kunt u uw kind weer ophalen.

  Bij het wegbrengen / ophalen van uw kind is er een mogelijkheid om koffie/ thee of iets fris te komen drinken bij het aanmelden op de kampterreinen. Ook is er dan een mogelijkheid om een rondleiding te krijgen op ons terrein. Voor meer informatie zie ook het infoboekje op uw ‘MySummerCamps’ pagina. Deze is te downloaden vanaf 1 mei.

 • Waar vind ik de algemene voorwaarden?

  Summer Camps Holland hanteert de algemene voorwaarden van de VEBON. U kunt de algemene voorwaarden hier downloaden en bekijken.

 • Hoe moet ik betalen?

  Nadat u via de website geboekt heeft, ontvangt u van ons een bevestiging met daarin een factuur per email. Hierin staat welk bedrag u moet betalen en naar welk rekeningnummer u dit kunt overmaken. In de mail vindt u een directe link naar iDEAL, waarmee u gelijk uw kamp kunt betalen.

 • Kan ik mijn kamp nog annuleren?

  Bij annulering van het kamp betaalt u een vergoeding. Hoeveel dit bedraagt hangt af van het aantal weken/dagen voor het kamp dat de annulering plaatsvindt. 

  • Bij annulering meer dan 2 maanden voor het plaatsvinden van de activiteit(en) is de contractant gehouden minimaal 15% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
  • Bij annulering meer dan 1 maand voor het  plaatsvinden van de activiteit(en) is de contractant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
  • Bij annulering meer dan 14 dagen voor het plaatsvinden van de activiteit(en) is de contractant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
  • Bij annulering meer dan 7 dagen voor het plaatsvinden van de activiteit(en) is de contractant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
  • Bij annulering 7 dagen of minder voor het plaatsvinden van de activiteit(en) is de contractant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen
 • Ik heb een fout in mijn boeking gemaakt, wat nu?

  Oeps! Geeft niks! Als u een fout in uw boeking heeft gemaakt die u niet meer in uw MySummerCamps pagina kunt wijzigen kunt ons mailen of bellen. Wij zorgen ervoor dat uw fout hersteld wordt.

 • Is er een minimum/maximum aantal deelnemers per kamp?

  Wij werken op onze locatie in Braamt met een overlap in de programma's van verschillende kampen. Hierdoor kunnen wij zelfs in kleine groepjes de kampen nog door laten gaan. Algemene kampactiviteiten zoals de dropping, movie night, bowlen, e.d. ondernemen wij gezamelijk met de leeftijdsgroepen 8 t/m 12 en 12 t/m 16 uit verschillende kampen. De kampspecifieke activiteiten onderneem je met kids die voor hetzelfde kamp/thema hebben gekozen als jou. 

  Indien het aantal aanmeldingen echt te klein is om het kamp door te kunnen laten gaan dan behouden wij ons het recht om een kamp te annuleren. Wanneer een Camp niet doorgaat zal Summer Camps Holland uiterlijk 14 dagen voor vertrek u hiervan op de hoogte stellen. Bij een wijziging waar u het niet mee eens bent is kosteloos annuleren altijd mogelijk. Summer Camps Holland tracht zoveel mogelijk in overleg met u te bepalen wat het beste is om te doen in het geval van teveel of te weinig deelnemers.

  Het maximum aantal deelnemers is bereikt wanneer door de grootte van de groep de veiligheid en de zorg niet meer voldoende gewaarborgd kan worden. Dit monitoren we gedurende de boekingsperiode, waarbij in praktijk geldt dat het maximum op circa 25 deelnemers per Camp ligt.

 • Is het mogelijk om later aan te sluiten of eerder weg te gaan?

  Soms komt het wel eens voor dat je niet bij de opening aanwezig kan zijn of juist voor de afsluiting alweer weg moet. Dit is jammer, maar kan natuurlijk wel. Neem even contact met ons op via de mail of telefoon, zodat wij hiervan op de hoogte zijn. Zo kunt u ook met ons overleggen wat de beste tijd is om uw kind weg te brengen of op te halen.

 • Hoe gaan jullie om met mobieltjes tijdens het kamp, kan ik mijn kind altijd bereiken?

  Veel deelnemers nemen een mobiele telefoon mee naar kamp. Summer Camps Holland wil bevorderen dat kinderen tijdens de kampen met elkaar contacten opbouwen en met elkaar het kamp beleven. Daarnaast ben je de hele dag actief bezig en is er kans op verlies of kapot vallen van mobieltjes tijdens activiteiten. Tijdens het kamp nemen wij mobiele telefoons en waardevolle spullen daarom veilig in bewaring.

  Contact met het thuisfront blijft natuurlijk belangrijk, daarom hebben wij een aantal vaste tijdstippen ingepland waarop kinderen hun telefoon terug krijgen en naar huis kunnen bellen of appen. Via het infoboekje vindt u terug binnen welke tijden u een telefoontje kan verwachten. Kinderen die geen eigen telefoon bij zich hebben kunnen bellen met een van onze Summer Camps mobieltjes. Uiteraard blijft de deelnemer zelf verantwoordelijk voor zijn/haar eigen telefoon en persoonlijke eigendommen

 • Hoe zit het met het vervoer voor alle Base Camps in Braamt?

  Voor alle kampen is het de bedoeling dat je met eigen vervoer naar de locatie komt. Alle vervoersmomenten tijdens de kampen voor uitstapjes e.d. van deelnemers worden uitbesteed aan een erkend taxibedrijf, waardoor de kwaliteit van vervoer is gewaarborgd en verzekering en aansprakelijkheid goed is afgedekt.

  Markant Outdoorcentrum
  Gildeweg 7, 7047 AR Braamt
  Tel: +31 (0)314 – 680 688

 • Waar slapen de kids?

  Hoe de overnachtingen zijn geregeld verschilt per kamp en per leeftijdsgroep. Meer informatie over de overnachting vind u op de pagina van het door u gekozen kamp onder ‘waar is je verblijf’.

 • Slapen de jongens en meiden apart?

  Ja, wij hebben aparte jongens- en meiden tenten of kamers. De begeleiding slaapt apart van de kinderen, maar wel in de buurt. Zo kunnen we altijd een oogje in het zeil houden.

 • Wij willen als ouders graag in de omgeving van het kamp overnachten, kan dat?

  Wij begrijpen dat het voor ouders spannend is als uw kind op kamp gaat. Het is daarom ook zeker mogelijk om in de buurt te overnachten.

  Voor de Base Camps in Braamt hebben wij hieronder een aantal locaties voor u op een rij gezet waar u een overnachting zou kunnen boeken:
  Bungalowpark Landal Stroombroek
  Hotel Villa Ruimzicht
  Hotel Carpe Diem
  Hotel Ruimzicht
  Camping De Dassenboom
  Camping het Peeske
  Camping Brockhausen

  Verblijft uw kind in de Ardennen dan adviseren wij Camping Parc des Sources, een hele simpele fijne camping die net buiten Spa ligt. Verder zijn er enorm veel B&B's en hotels in de buurt van Spa.

 • Hoe zorgen jullie dat het kamp veilig verloopt?

  De begeleiding van de deelnemers is in handen van ervaren crewmedewerkers die vooraf zijn geselecteerd en getraind door Summer Camps Holland. De crewmedewerkers en eindverantwoordelijken van de kampen per locatie zijn dag en nacht aanwezig. Op het Base Camp zijn dat de eigenaren van Markant Outdoorcentrum, voor de Zeilkampen is dit Zeilschool Neptunus en bij de Ardennen Camps is dit de locatiemanager van Survival Life. 

  Van elk crewlid wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aangevraagd. Hiermee verkleinen wij de kans op ongewenst gedrag, naast de continue begeleiding en controle van de Summer Camps Holland organisatie. Lees hier meer over bij Kwaliteit & Veiligheid.

 • Ben ik automatisch verzekerd?

  Iedere aanbieder binnen Summer Camps Holland is verplicht zijn verzekering op orde te hebben. Alle deelnemers van Summer Camps Holland zijn in vertegenwoordiging van Markant Outdoorcentrum of Survival Life voor ongevallen verzekerd. Zeilschool Neptunus, Markant Outdoorcentrum en Survival Life hebben allen een goede en sluitende bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Kijk voor alle verzekeringsvraagstukken op de website van Summer Camps Holland.

  U kunt de verzekering zelf uitbreiden tot een volledige reis- en een annuleringsverzekering. Summer Camps Holland werkt hiervoor met a.r.s. verzekeringen. Bij de inschrijving kunt u in een keuzemenu kiezen voor een extra uitbreiding van de reis- en annuleringsverzekering.

 • Wordt er gewerkt met gecertificeerde instructeurs?

  Markant Outdoorcentrum, Survival Life en Zeilschool Neptunus beschikken over gecertificeerde instructeurs die bij activiteiten worden ingezet. Het Outdoorteam op het Base Camp, de kliminstructeurs in de Ardennen en CWO gecertificeerde instructeurs bij de zeilschool. Lees hier meer over bij Kwaliteit & Veiligheid.

 • Kunnen wij speciale wensen doorgeven?

  Heeft uw kind eventuele bijzonderheden, dan houdt Summer Camps Holland daar zoveel mogelijk rekening mee. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, medicijngebruik of andere dingen die extra aandacht en begeleiding nodig hebben. Wij hebben ervaring met veel bijzonderheden, maar het is prettig dat wij daar tijdig van op de hoogte zijn. Dit kunt u tijdens het boeken van het kamp vermelden.

 • Mijn kind wil alleen op kamp, kan dat?

  Natuurlijk kan dit! Veel van onze deelnemers komen alleen op kamp. We zien juist dat deze kinderen snel vrienden maken met andere kinderen. Ook gebeurd het vaak dat kinderen zo goed bevriend raken met elkaar dat ze het jaar erop samen op kamp gaan. Direct na de start van het kamp worden er kennismakingsspellen georganiseerd. Op deze manier wordt er één groep gevormd, waarbij iedereen betrokken is en elkaar sneller leert kennen.

 • Ik ga samen met een vriend(in) op kamp, komen we in dezelfde groep?

  Als je precies hetzelfde kamp boekt in dezelfde week dan kom je bij elkaar in de groep. Het is wel handig om bij je boeking aan te geven dat je samen komt, zodat de crew hiervan op de hoogte is. 

 • Mijn kind spreek (bijna) geen Nederlands, kan hij/zij op Summer Camp?

  De voertaal op de Camps is Nederlands. Toch komen er ook vaak kinderen op kamp die geen Nederlands spreken. Dit is geen enkel probleem! Er zijn afgelopen jaren regelmatig kinderen op kamp geweest die niet of nauwelijks Nederlands spraken en dat gaat helemaal goed. Al onze crew en instructeurs spreken namelijk ook Engels. Vaak zien we dat de andere kinderen ook al een aardig woordje Engels spreken en af en toe iets zullen vertalen of geheel in het Engels met elkaar kletsen.

 • Mijn kind heeft bijzonderheden m.b.t. dieet, gezondheid en/of gedrag, kan hij/zij mee op kamp?

  Kinderen die bijzonderheden hebben m.b.t dieet (slechte eters, allergieën, vegetariers, e.d.), gezondheid (astma, migraine, hooikoorts, allergieën, e.d.) of gedrag (afzonderen, verlegen, druk, PDD Nos, ADHD, ADD, e.d.) kunnen gewoon mee op kamp. Wel is het belangrijk dat u alle bijzonderheden vermeld bij uw boeking, zodat onze crew op de hoogte is van wat er bij uw kind speelt. De crew kan er op toe zien dat bijvoorbeeld medicatie op tijd wordt ingenomen en er op de juiste manier gehandeld wordt in bepaalde situaties.

 • Mijn zoon/dochter is op kamp geweest en heeft iets laten liggen

  Aan het einde van elke week verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Op elke pagina van de website vindt u onderaan 'Gevonden voorwerpen' dit formulier kunt u invullen en dan nemen wij vanzelf contact met u op als de verloren spullen gevonden zijn. Deze kunt u zelf ophalen of u kunt ervoor kiezen om deze op te laten sturen. Hiervoor betaald u wel verzend- en servicekosten. 

 • Waar vind ik de foto's van het kamp?

  Tijdens de kampen maken de crewleden foto’s van het kampleven, de deelnemers en de activiteiten. In sommige gevallen maken wij ook filmpjes. De foto’s worden na de kampweek op het fotoalbum van de website van Summer Camps Holland geplaatst. Vóór plaatsing worden deze foto’s zorgvuldig gescreend. Summer Camps Holland behoudt zich het recht voor om foto’s en filmmateriaal te gebruiken ter publicatie zonder recht op vergoeding voor anderen. Wilt u niet dat uw kind gefotografeerd of gefilmd wordt? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier bij uw boeking.

  De foto's kunt u na afloop van het kamp vinden in het foto album op uw persoonlijke MySummerCamps account.

 • Hoe gaan jullie om met diëten of allergieën?

  Bij het boeken van een Camp kun je aangeven of jouw kind een dieet volgt, een allergie heeft, vanuit geloofsovertuiging bepaalde producten niet eet of andere bijzonderheden heeft omtrent eten. Er zal hier altijd rekening mee worden gehouden en indien nodig voor een alternatief worden gezorgd. 

 • Welke tussendoortjes krijgt mijn kind?

  Na het ontbijt krijgen de kinderen een tussendoortje en iets te drinken mee voor in hun lunchtrommel. Wij bieden elke dag vers fruit aan en stimuleren kinderen om zoveel mogelijk gezond te eten. Maar de kinderen krijgen natuurlijk ook af en toe een lekkere mueslireep, koek, een pakje drinken of fris mee.

 • Wat krijgen de kinderen te eten tijdens kamp?

  Bij alle Summer Camps is ontbijt, lunch, avondmaaltijd en drinken inbegrepen en wordt er iedere dag door onze kok een verse maaltijd bereid. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd. Wij proberen hierbij rekening te houden met wat kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën lekker vinden, maar vinden het vooral belangrijk dat de kinderen gezond eten! Onze kok stelt verantwoorde maaltijden samen en zorgt voor lekkere en/of gezonde tussendoortjes. Het eten van groenten en fruit wordt gestimuleerd en wij bieden elke dag fruit aan als tussendoortje. Wij houden rekening met speciale wensen van deelnemers, zoals een dieet, allergie of vegetarisch menu. Vergeet dit niet op het inschrijfformulier van uw kind te vermelden.

  Ontbijt & Lunch
  Tijdens het ontbijt mogen de kinderen zoveel boterhammen en fruit eten als dat zij nodig hebben. Voor de lunch smeren ze zelf hun brood en bepalen dus zelf hoeveel zij meenemen. Natuurlijk probeert de crew er zoveel mogelijk op te letten dat ieder kind voldoende eet. Daarnaast krijgen de kinderen  elke dag een tussendoortje mee voor in de middag.

  Avondeten
  De kinderen mogen tijdens het avondeten langs het buffet lopen waar de crew het eten voor hen opschept. Zo hebben wij er zicht op of elk kind genoeg eet, hij/zij ook genoeg groenten eet en dat er geen eten wordt verspild. Het avondeten wordt opgediend in rondes. Kinderen die na hun eerste bord eten nog honger hebben mogen nog een 2e, 3e (of zelfs een 4e) keer opscheppen. Onze koks zorgen er voor dat er altijd ruim voldoende te eten is. 

  Honger?
  Indien een kind buiten de maaltijden nog trek heeft kan hij/zij dit natuurlijk altijd aangeven bij de crew en extra boterhammen of fruit krijgen!

 • Welke risico's zijn er bij het Freerunning Camp?

  Freerunnen is een risicosport. Door de inzet van goede trainers en trainingsfaciliteiten zoals o.a. de turnhal en met zorg uitgekozen buitenlocaties willen wij ongelukken zoveel mogelijk voorkomen. Tijdens het kamp mogen deelnemers alleen hun tricks oefenen waar de trainers bij zijn en zijn we alert op wat de freerunners doen! Buiten een schaafwond, verzwikte knie of enkel hebben zich in de 7 jaar dat wij het Freerunning Camp aanbieden gelukkig geen ernstige ongelukken voorgedaan.

  Uitsluiting WA verzekering
  Wij willen u meedelen dat onze Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering freerunning helaas uitsluit. Deze uitspraak is gebaseerd op de negatieve beeldvorming die freerunning heeft bij de verzekeraar. Hierdoor kunnen wij (op dit moment) geen aansprakelijkheid accepteren indien er zich een ongeval voordoet tijdens het freerunnen. Wij zijn ermee bezig deze beeldvorming te keren, zodat ook freerunning binnen onze WA verzekering kan vallen. Wanneer Summer Camps Holland nalatig is geweest in de uitvoering van het aanbieden van de trainingen zal er een aansprakelijkheidsprocedure worden toegekend. Uiteraard vallen alle overige activiteiten van het freerunning Camp wel gewoon onder onze WA verzekering.

  Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

   

 • Hoe zit het met het vervoer naar de Ardennen Camps?

  Eigen vervoer of openbaar vervoer
  Ons Ardennen Adventure Camp vindt plaats op het prachtige Domaine Polleur, in samenwerking met Survival Life, nabij het schilderachtige dorpje Polleur, vlakbij Spa in de Provincie Luik; zo’n 3 uur rijden vanaf Utrecht. Blijkt het lastig om vervoer te regelen of wil je graag zonder je ouders reizen? Geen probleem! Je kunt het kamp namelijk eerder starten door per trein te reizen vanaf Utrecht Centraal. Vanaf hier zal een van onze crewleden de deelnemers ontvangen en tijdens de gehele reis vergezellen. Zo kun je jouw kamp nóg een stukje spannender maken!

  Later een treinreis bijboeken?
  Mocht u op een later tijdstip de treinreis willen boeken dan kan dat tot uiterlijk één week voorafgaand aan het kamp. Een extra treinreis kunt u boeken door een bijboeking te plaatsen in uw eigen summer camps account. Mocht u hier niet uitkomen stuur dan een email naar Summer Camps Holland (info@summercamps.nl) met vermelding van de naam, weeknummer en factuurnummer van de boeking. Geef duidelijk aan welke treinreis u wilt boeken, een retour of enkele reis heen of terug. U ontvangt hiervan een losse factuur. 

  Retour reis
  We spreken op zondagmorgen om 11:30 uur af op station Utrecht Centraal en reizen vanaf daar via Maastricht door naar station Franchimont. Zodra we daar rond 16:15 uur aankomen zullen we worden opgehaald en naar het laatste stukje naar onze locatie worden gebracht. Op zaterdagochtend zullen we om 11:45 uur weer in de trein terug zitten waarna we rond 16:00 uur weer aankomen op Utrecht Centraal.

  Enkele reis
  Boek alleen de begeleide heen- of terugreis per trein. Hierdoor kunt u alsnog onze locatie bezoeken, maar hoeft u niet twee keer heen en weer.

  Kosten voor de treinreis bedragen
  - € 95,00 euro retourreis
  - € 65,00 euro enkele reis Utrecht – Franchimont
  - € 65,00 euro enkele reis Franchimont – Utrecht 

  Survival Life
  Route du Congrès de Polleur 53, B-4910 Polleur, België
  Tel: 0032 - (0)87 30 77 30

 • Hoe zit het met het vervoer naar de zeilkampen?

  Het is de bedoeling dat je met eigen vervoer naar de locatie komt. Hier word je opgevangen door medewerkers van Neptunus die je naar je kamer brengen. Intussen hebben de instructeurs van de verschillende cursussen een inschrijftafel klaargemaakt, waar jij samen met je ouders kan laten weten dat je er bent. Vervolgens zwaai je je ouders uit en ga je snel het water op.

  Zeilschool Neptunus
  Bramerstraat 66-68, 8523 NJ Idskenhuizen
  Tel: (0513) 431603

 • Waar vind ik het infoboekje van mijn kamp?

  Om goed voorbereid op Summer Camps te gaan hebben wij een informatieboekje samengesteld. In het informatieboekje staan de gegevens van het kamp en overige zaken zoals de bagagelijst, routebeschrijving en thuisblijvers informatie. Vanaf 1 mei zijn deze gegevens te downloaden via onze website op uw persoonlijke "MySummerCamps" acount. Voor de inlogcode gebruikt u uw e-mailadres en wachtwoord die u zelf bij inschrijving hebt aangemaakt. Klik op het betreffende kamp en rechtsbovenin vindt u de 'download infoboekje' knop. Zijn er tussentijds nog vragen, bel dan gerust! Wij zijn te bereiken op nummer 0314-680 688

 • Waar kan ik een paklijst vinden?

  Om goed voorbereid op Summer Camps te gaan hebben wij een informatieboekje samengesteld. In het informatieboekje staan de gegevens van het kamp en overige zaken zoals de bagagelijst, routebeschrijving en thuisblijvers informatie. Vanaf 1 mei zijn deze gegevens te downloaden via onze website op uw persoonlijke "MySummerCamps" acount. Voor de inlogcode gebruikt u uw e-mailadres en wachtwoord die u zelf bij inschrijving hebt aangemaakt. Klik op het betreffende kamp en rechtsbovenin vindt u de 'download infoboekje' knop. Zijn er tussentijds nog vragen, bel dan gerust! Wij zijn te bereiken op nummer 0314-680 688

 • Welke leeftijdsgroep moet ik kiezen?

  Bij het boeken van een kamp kunt u kiezen voor verschillende leeftijdsgroepen. Soms zit je kind precies op de grens van twee leeftijdsgroepen. De keuze welke doelgroep je kiest ligt bij jullie zelf. Tussen de leeftijdsgroepen 8-10 en 10-12 zit qua programma vaak geen/weinig verschil, evenals voor de leeftijdsgroepen 12-14 en 14-16.

  Het dillema ligt vaak bij de leeftijdsgroep 10-12 en 12-14. De jongere groep slaapt nog in de groepsaccomodatie en de oudere leeftijdsgroep slaapt op het kampeerveld. Ook zit er een verschil in de programmering van het kamp. Vaak gaan de deelnemers van de leeftijdsgroep 10-12 nog naar de basisschool en de kinderen van 12-14 naar de middelbare school. Maar het kan natuurlijk ook goed zijn dat je zoon of dochter zich wat ouder/jonger voelt dan de meeste leeftijdsgenootjes. Bij twijfel mag je altijd contact met ons opnemen.

 • Coronavragen

  Bijgewerkt in januari 2022

  In 2022 gaan we weer zomerkampen organiseren waarbij we rekening houden met de dan maatregelen Corona maatregelen. In de uitvoering van de Corona maatregelen volgen wij de uitvoering en uitwerkingen van onze Branchevereniging HISWA-RECRON. 

  Met het organiseren van zomerkampen in coronatijd hebben we twee jaar ervaring. Het is ons gelukt mooie ervaringen aan kinderen en jeugd mee te geven. Voor dit jaar gaan we zeker in de mei- en zomervakantie weer in samenhang met de komende coronamaatregelen de kampen organiseren. Samen ervaringen en belevenissen maken voor kinderen en jeugd is immers wat we graag willen doen!  

  Alle informatie betreft corona én alle veelgestelde vragen zijn gebundeld op onze zomerkampen en corona pagina!