Jeugdkampen

Jeugdkampen 2024

Jeugdkampen bij Summer Camps Holland

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud, een avonturier, dierenliefhebber, onderzoeker of gewoon op zoek naar een super leuk kamp in de zomervakantie? Bij onze jeugdkampen vindt je zomerkampen met veel verschillende thema’s terug! 

Op zoek naar een kamp voor 8 tot 12 jaar? Kijk dan bij onze kinderkampen

Meer informatie
Bekijk alle kampen
Jeugdkampen Nieuwsgierig naar het aanbod?
Jeugdkampen

Ken jij deze kampen al?

Meer informatie over Jeugdkampen 2024

Al onze jeugdkampen vinden plaats bij Markant Outdoorcentrum in Braamt. Dit is dé locatie waar de hele zomer lang deelnemers van verschillende zomerkampen gezamenlijk eten, slapen en activiteiten ondernemen. Op ons 12 hectaren grootte outdoorterrein vinden veel van de outdooractiviteiten plaats zoals klimmen, vlotten bouwen, kanoën, mountainbiken of survivallen. Je kan meedoen aan een spannende dropping of spooktocht of we gaan gewoon lekker relaxen in de zon op het strand bij recreatiegebied Stroombroek. Onze jeugdkampen zijn er voor de leeftijden 12-14 jaar en 14-16 jaar. Kijk hieronder of jouw favoriete kamp er bij staat!

De locatie waar onze jeugdkampen worden georganiseerd

In het Achterhoekse plaatsje Braamt midden in recreatiegebied Stroombroek ligt Markant Outdoorcentrum. Een fantastische locatie midden in de natuur die de thuisbasis vormt voor alle jeugd- en kinderkampen. Het outdoorcentrum beschikt over een eigen evenemententerrein met een recreatieplas. Hier vinden diverse outdoor activiteiten plaats als klimmen, tokkelen, boogschieten, survival, mountainbiken, kanoën, vlotbouwen en nog veel meer!


Midden op het terrein aan de waterkant ligt het restaurant ‘Woodies’. Vanaf het terras kijk je het hele terrein over. Alle Summer Campers zullen hier gezamenlijk ontbijten en dineren. Het eten zal worden voorbereidt door de kok van het restaurant. Voor de wegbrengers of ophalers is het ook mogelijk om hier een drankje te drinken. Tijdens de Camps is het restaurant ook de plek voor o.a. de movie night en de bonte avond/afsluitende feestavond.

Een zomerkamp beleef je met elkaar

In een kampweek vinden er meerder jeugdkampen tegelijkertijd plaats. Zo kan het dus zijn dat jij een wakeboard zomerkamp hebt geboekt en tegelijkertijd op kamp bent met kampgenootjes van een Adventure Camp, een Freerun Camp, een International Camp, een Fun Camp en een Chill Camp. Iedereen heeft zijn eigen dag- of ochtendprogramma en daarnaast worden er ook gezamenlijk allerlei activiteiten, spellen en avondgames gedaan. Zo kan jouw kampgroepje bestaan uit bijvoorbeeld 15 personen maar ben je in totaal op kamp met 65 leeftijdsgenootjes. Juist deze unieke combinatie is wat een zomerkamp bij Summer Camps Holland zo leuk maakt!  

Overnachten op onze kampeerterreinen 

Het outdoorcentrum beschikt over een groot, volledig ingericht kampeerterrein omringd door bomen en struiken. Hier overnachten onze summercampers van 12 t/m 16 jaar in groepstenten die ingericht zijn met bedjes. Gemiddeld slapen er 5-6 personen in één tent. Naast de sanitaire voorzieningen zijn er op het kampeerterrein ook een grote groepstent en verschillende eigen kampvuurplekken aanwezig.
Ook is er een safarikampeerterrein aanwezig op het kampterrein. Dit zijn wat grotere tenten op houten vlonders waar onze deelnemers overnachten in stapelbedden. Gemiddeld slapen hier 10-12 personen in één tent. Ook het safarikampeerterrein heeft eigen sanitaire voorzieningen.

Op welk kampterrein je overnacht hangt af van het gekozen kamp. Over het algemeen slapen de deelnemers van het International Camp, Fun Camp, fun & pretpark camp en dierenverzorging kamp op het safarikampeerterrein. De overige jeugdkampen slapen op het groepskampeerterrein.