Sport

Sport Camps | Zomerkampen in Gelderland

Sport Camps bij Summer Camps Holland

Sportief de zomer in! Bij Summer Camps Holland ga je onder leiding van toptrainers de hele week lang een sport beoefenen. Schaven aan je techniek en spelinzicht, je conditie op peil houden en eindelijk dat trucje onder de knie krijgen is het doel.

Alle sportkampen vinden plaats op Markant Outdoorcentrum. Het is de thuisbasis waar Summer Campers van verschillende kampen en leeftijden gezamenlijk eten en slapen en waar diverse outdoor activiteiten uit het programma plaatsvinden. In Doetinchem op 15 minuten afstand van het outdoorcentrum staat de splinternieuwe topsporthal met verschillende zalen en een grote arena. Alle faciliteiten van het outdoorcentrum en de topsporthal maken dit de perfecte locatie om te sporten voor alle niveaus. De Sport Camps zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen van 10 t/m 16 jaar.

Meer informatie
Bekijk alle camps
Sport Nieuwsgierig naar het aanbod?
Sport

Meer informatie over Sport Camps | Zomerkampen in Gelderland

Over de locatie

In het Achterhoekse plaatsje Braamt middenin Recreatiegebied Stroombroek ligt Markant Outdoorcentrum. Een fantastische locatie midden in de natuur die de thuisbasis vormt voor alle Base-, Sport-, Explorer- en Festival Camps. Het outdoorcentrum beschikt over een eigen evenemententerrein met een recreatieplas. Hier vinden diverse outdoor activiteiten plaats als klimmen, tokkelen, boogschieten, survival, mountainbiken, kanoën, vlotbouwen en nog veel meer!

Midden op het terrein aan de waterkant ligt het restaurant ‘Woodies’. Vanaf het terras kijk je het hele terrein over. Alle Summer Campers zullen hier gezamenlijk ontbijten en dineren. Het eten zal worden voorbereidt door de kok van het restaurant. Voor de wegbrengers of ophalers is het ook mogelijk om hier een drankje te drinken. Tijdens de Camps is het restaurant ook de plek voor o.a. de movie night en de bonte avond/afsluitende feestavond.

Kampeerterrein

Het outdoorcentrum beschikt over een groot, volledig ingericht kampeerterrein omringd door bomen en struiken. Hier zullen alle Summer Campers van 12 t/m 16 jaar in grote groepstenten overnachten. Naast de sanitaire voorzieningen zijn er op het kampeerterrein ook een grote groepstent en verschillende eigen kampvuurplekken aanwezig. Alle Base Campers samen verblijven op het grote kampeerveld.

Groepsaccommodatie

Voor de jongere kids hebben wij een ontzettend gave groepsaccommodatie met 6-persoons slaapkamers met stapelbedden. Het gebouw is rond en helemaal ecologisch gebouwd. Midden in het gebouw bevindt zich de centrale ruimte met een glazen dak, waardoor er veel licht naar binnen valt. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en bevat een keukentje en sanitaire voorzieningen en een eigen kampvuurplek.