Festival

Festival Camps | Zomerkampen in Gelderland

Festival Camps bij Summer Camps Holland

De hele week het festivalgevoel beleven én creëren samen met je kampgenoten? Ben je creatief? Hou je van theater, muziek, dans, film, koken en chillen in de hangmat of zitzak, of misschien wel van allemaal? Dan ben je bij de Festival Camps op de juiste plek!

Alle zomerkampen die onder Festival Camps vallen vinden plaats bij Markant Outdoorcentrum. Dit is de plek waar de hele zomer lang Summer Campers van verschillende kampen en leeftijden gezamenlijk eten, slapen en activiteiten ondernemen. Op ons terrein vinden veel activiteiten van de kampen plaats zoals onze (creatieve) workshops, vlotten bouwen, movie night, theater lessen of Archery Tag. Je kan meedoen aan een spannende dropping of spooktocht of we gaan gewoon lekker relaxen in de zon op het strand bij de grote recreatieplas in Braamt. De Festival Camps zijn er voor verschillende leeftijden van 12 t/m 19 jaar. Kijk snel of jou favoriete kamp er bij staat!

Meer informatie
Bekijk alle camps
Festival Nieuwsgierig naar het aanbod?
Festival

Meer informatie over Festival Camps | Zomerkampen in Gelderland

Over de locatie

In het Achterhoekse plaatsje Braamt middenin Recreatiegebied Stroombroek ligt Markant Outdoorcentrum. Een fantastische locatie midden in de natuur die de thuisbasis vormt voor alle Base-, Sport-, Explorer- en Festival Camps. Het outdoorcentrum beschikt over een eigen evenemententerrein met een recreatieplas. Hier vinden diverse outdoor activiteiten plaats als klimmen, tokkelen, boogschieten, survival, mountainbiken, kanoën, vlotbouwen en nog veel meer!

Midden op het terrein aan de waterkant ligt het restaurant ‘Woodies’. Vanaf het terras kijk je het hele terrein over. Alle Summer Campers zullen hier gezamenlijk ontbijten en dineren. Het eten zal worden voorbereidt door de kok van het restaurant. Voor de wegbrengers of ophalers is het ook mogelijk om hier een drankje te drinken. Tijdens de Camps is het restaurant ook de plek voor o.a. de movie night en de bonte avond/afsluitende feestavond.

Kampeerterrein

Het outdoorcentrum beschikt over een groot, volledig ingericht kampeerterrein omringd door bomen en struiken. Hier zullen alle Summer Campers van 12 t/m 16 jaar in grote groepstenten overnachten. Naast de sanitaire voorzieningen zijn er op het kampeerterrein ook een grote groepstent en verschillende eigen kampvuurplekken aanwezig. Alle Festival Campers verblijven samen op het Festival Camp veld. Deze is geheel in Festival sfeer aangekleed en er hangen hangmatten waarin jij lekker kunt chillen.