Base

Zomerkampen in Gelderland

Een zomerkamp op de hoofdlocatie van Summer Camps Holland 

Ben jij een avonturier, dierenliefhebber, onderzoeker of gewoon op zoek naar een super leuk zomerkamp? Onder Base Camps vindt je zomerkampen met veel verschillende thema’s terug. 

Alle kampen die onder Base Camps vallen vinden plaats bij Markant Outdoorcentrum. Dit is de locatie waar de hele zomer lang Summer Campers van verschillende zomerkampen en leeftijden gezamenlijk eten, slapen en activiteiten ondernemen. Op ons mega grote outdoorterrein vinden veel van de outdooractiviteiten plaats zoals klimmen op de grote klimtoren, vlotten bouwen, kanoën, mountainbiken of survivallen. Je kan meedoen aan een spannende dropping of spooktocht of we gaan gewoon lekker relaxen in de zon op het strand bij de grote recreatieplas in Braamt. De Base Camps zijn er voor verschillende leeftijden van 8 t/m 12 en 12 t/m 16 jaar jaar. Kijk snel of jouw favoriete kamp er bij staat!

Meer informatie
Bekijk alle camps
Base Nieuwsgierig naar het aanbod?
Base

Meer informatie over Zomerkampen in Gelderland

Locatie zomerkampen Base Camps 

In het Achterhoekse plaatsje Braamt midden in Recreatiegebied Stroombroek ligt Markant Outdoorcentrum. Een fantastische locatie midden in de natuur die de thuisbasis vormt voor alle Base-, Sport-, Explorer- en Festival Camps. Het outdoorcentrum beschikt over een eigen evenemententerrein met een recreatieplas. Hier vinden diverse outdoor activiteiten plaats als klimmen, tokkelen, boogschieten, survival, mountainbiken, kanoën, vlotbouwen en nog veel meer!

Midden op het terrein aan de waterkant ligt het restaurant ‘Woodies’. Vanaf het terras kijk je het hele terrein over. Alle Summer Campers zullen hier gezamenlijk ontbijten en dineren. Het eten zal worden voorbereidt door de kok van het restaurant. Voor de wegbrengers of ophalers is het ook mogelijk om hier een drankje te drinken. Tijdens de Camps is het restaurant ook de plek voor o.a. de movie night en de bonte avond/afsluitende feestavond.

Overnachten tijdens jouw zomerkamp | Summer Camps Holland

Kampeerterrein 

Het outdoorcentrum beschikt over een groot, volledig ingericht kampeerterrein omringd door bomen en struiken. Hier zullen alle Summer Campers van 12 t/m 16 jaar in grote groepstenten overnachten. Naast de sanitaire voorzieningen zijn er op het kampeerterrein ook een grote groepstent en verschillende eigen kampvuurplekken aanwezig. Alle Base Campers samen verblijven op het grote kampeerveld.

Kampeerterrein-Zomerkampen-Summercamps    

Groepsaccommodatie

Voor de jongere kids hebben wij een ontzettend gave groepsaccommodatie met 6-persoons slaapkamers met stapelbedden. Het gebouw is rond en helemaal ecologisch gebouwd. Midden in het gebouw bevindt zich de centrale ruimte met een glazen dak, waardoor er veel licht naar binnen valt. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en bevat een keukentje en sanitaire voorzieningen en een eigen kampvuurplek.

Groepsaccommodatie-zomerkampen-Summer-Camps-Holland

Een zomerkamp beleef je met elkaar

De locatie "Base Camp" is eigenlijk een benaming voor onze basislocatie in Braamt. Op deze locatie vinden in de zomervakantie tal van leuke zomerkampen plaats. Dit zijn dus ook (bijna) alle kampen die onder de categorieën Sport, Explorer en Festival horen. Zo kan het dus zijn dat jij een wakeboard zomerkamp hebt geboekt en tegelijkertijd op kamp bent met kampgenootjes van een Adventure Camp, een Freerun Camp, een International Camp, een Fun Camp en een Chill Camp. Iedereen heeft zijn eigen dag- of ochtendprogramma en daarnaast worden er allerlei activiteiten, spellen en avondgames samen gedaan. Zo kan jouw kampgroepje bestaan uit bijvoorbeeld 15 personen maar ben je in totaal op kamp met 65 leeftijdsgenootjes. Juist deze unieke combinatie is wat een zomerkamp bij Summer Camps Holland zo leuk maakt!  

Een zomerkamp voor kinderen en jeugd

Op het kampterrein van Summer Camps Holland worden zomerkampen voor kinderen én jeugd georganiseerd. De kinderkampen zijn voor de leeftijdscategorieën 8-10 en 10-12 jaar en de jeugdkampen zijn voor tieners tussen de 12-14 en 14-16 jaar. Zoals hierboven beschreven slapen de kinderen tijdens het zomerkamp in het groepsgebouw en slaapt de jeugd op het kampeerterrein. Hierdoor zijn er in de zomervakantie twee kampterreinen met aparte crew die beide een geheel eigen programma hebben en garant staan voor een onvergetelijke zomerkampweek!