Ardennen

Ardennen Camps | Zomerkampen in de Ardennen

Ardennen Camps bij Summer Camps Holland

Heb jij zin in een avontuurlijke buitensportweek in de Belgische Ardennen? Tijdens je verblijf in de Ardennen ga je niet alleen rotsklimmen, abseilen en klettersteigen, maar er staan je ook avondspelen en andere leuke activiteiten te wachten zoals kanovaren, een hike en speleologie.

De Ardennen Camps worden uitgevoerd door het bedrijf Mountain Network. Zij beschikken over een basis kamp in de Belgische Ardennen waar gezamenlijk gegeten en geslapen wordt. De Ardennen Camps staan garant voor een avontuurlijke buitensportweek. Tijdens je verblijf in de Ardennen kan je niet alleen rotsklimmen, abseilen en klettersteigen, maar er staan je ook avondspelen en andere leuke activiteiten te wachten zoals kanovaren, speleologie. Ben jij er klaar voor? Bekijk dan snel welke Camps er in de Ardennen georganiseerd worden. De kampen zijn voor verschillende leeftijdscategoriën van 12 t/m 16 jaar.

Meer informatie
Bekijk alle camps
Ardennen Nieuwsgierig naar het aanbod?
Ardennen

Meer informatie over Ardennen Camps | Zomerkampen in de Ardennen

Locatie Mountain Network

Mountain Network Ardennen ligt bij een riante kasteelboerderij met daarbij een kampeerterrein. Dit is de ideale uitvalsbasis voor alle activiteiten. De historische kasteelboerderij ligt in één van de mooiste valleien van de Ardennen, aan de rivier de Lesse. Het pittoreske stadje Dinant ligt vlakbij. Met de Lesse, de uitgestrekte bossen, rotsmassieven en grotten in de directe omgeving zorgen de Ardennen Camps voor een onvergetelijke ervaring. De deelnemers overnachten in een koepeltentjes kampement (2­-persoons tenten) met daarbij een gemeenschappelijke groeps-­ en verblijfstent.

In de kasteelboerderij ligt het restaurant. De Ardennen Campers zullen gezamenlijk gaan ontbijten en dineren in het restaurant. Het eten zal voorbereid worden door de kok van het restaurant. Ook kunnen de wegbrengers of ophalers hier lekker een drankje komen drinken. Tijdens de Camps is het restaurant ook ‘the place to be’ voor o.a. de movie night en de bonte avond.

Eigen vervoer of openbaar vervoer
Mountain Network Ardennen ligt in het zuidelijkste deel van België; zo’n 3 uur rijden vanaf Utrecht. Blijkt het lastig om vervoer te regelen of wil je graag zonder je ouders reizen? Geen probleem! Je kunt het kamp namelijk eerder starten door per trein te reizen vanaf Utrecht. Vanaf hier zal een van onze crewleden de deelnemers ontvangen en tijdens de gehele reis vergezellen. Let op: Bij meer dan 20 boekingen voor een reis zullen we ipv een treinreis een busreis organiseren, deze vertrekt vanaf het klimcentrum van Mountain Network in Nieuwegein. 

Later een reis  bijboeken?
Mocht u op een later tijdstip de treinreis willen boeken dan kan dat tot uiterlijk één week voorafgaand aan het kamp. Een extra treinreis kunt u boeken door in te loggen op uw persoonlijke account. Klik op het betreffende kamp en kies de optie 'extra bijboeken'. Geef duidelijk aan welke treinreis u wilt boeken, een retour of enkele reis heen of terug. U hiervan een losse factuur via Mountain Network Ardennen

Retour reis
We spreken op zondagmorgen af op Utrecht centraal en reizen vanaf daar via Brussel door naar station Dinant. Zodra we daar rond 14:00 uur aankomen zullen we worden opgehaald en naar het laatste stukje naar onze locatie worden gebracht. Op zaterdagmiddag zullen we om 13:00 uur weer in de trein terug zitten waarna we rond 16:45 uur weer aankomen op Utrecht centraal. 

Enkele reis
Boek alleen de begeleide heen- of terugreis per trein. Hierdoor kunt u alsnog onze locatie bezoeken, maar hoeft u niet twee keer heen en weer.

Kosten voor de treinreis bedragen
- € 95,00 euro retourreis
- € 65,00 euro enkele reis Utrecht – Dinant
- € 65,00 euro enkele reis Dinant – Utrecht