Summercamps ervaringen 2022

24 april 2023
Summercamps ervaringen 2022

Voor het eerst op zomerkamp? Super leuk, maar natuurlijk ook ontzettend spannend. Een onbekende omgeving, nieuwe mensen leren kennen, activiteiten die je misschien nog nooit eerder hebt gedaan.Kortom een week vol nieuwe indrukken!

Ben jij benieuwd hoe andere deelnemers dat hebben ervaren? lees dan snel onderstaande ervaringen uit 2022 of bekijk alle recensies op Klantenvertellen.

 

 
"Als ik aan Summer Camps terugdenk denk ik gelijk aan mijn beste vriendin die ik daar heb ontmoet. Maar ook de spannende activiteiten zoals de hoge touwbrug tijdens het survivalrondje en het kanoën komen gelijk weer terug in mijn gedachten. Dat was allebei zo leuk en spannend omdat je het met z’n allen deed!

Het uitstapje naar de Struisvogelboerderij blijft mij ook altijd bij, want ik wist niet dat struisvogeleieren zo sterk zijn!! Volgend jaar ga ik zeker weer op kamp en dan kies ik voor het Fun Camp, want dan kan ik ook mee naar Movie Park."

Esmee van den Groenendaal
’s-Hertogenbosch
9 jaar
Deelneemster Adventure for kids Camp

 

"Vrienden van mijn ouders vertelde dat hun kinderen 6 jaar geleden ook bij Summer Camps Holland op kamp zijn geweest, dus toen zijn wij ook een kijkje op de website gaan nemen. Ik zag gelijk veel leuke activiteiten bij het Adventure Camp staan, dat sprak mij gelijk aan! Het aller leukste van mijn zomerkampweek vond ik de bonte avond en de bivak. Tijdens de bonte avond deden we veel leuke spelletjes en bij de bivak mochten we zelf bij het kampvuur ons eten maken en sliepen in onze zelfgemaakte tent.

Naast de bonte avond en de bivak schieten mij activiteiten zoals het mountainbiken en het wakeboarden ook gelijk weer te binnen. Dat waren ook echt hele toffe activiteiten om te doen. Volgend jaar wil ik graag weer het adventure camp doen maar dan in de Ardennen. Ik denk dat, dat weer een hele andere ervaring gaat zijn en wellicht dat de activiteiten weer net iets uitdagender zijn. Hoe dan ook ik kan iedereen aanbevelen een zomerkamp bij Summer Camps Holland te boeken!"

Marten van Wijhe
Apeldoorn
14 jaar
Deelnemer Adventure Camp

 

"Mijn Summer Camps week heeft mij echt een goede boost voor mijn zelfvertrouwen gegeven! In het begin vond ik het namelijk best wel spannend en wist ik niet zo goed wat ik moest doen. Maar toen ik op mijn kamer kwam bij de andere kinderen maakte ik al zo snel vrienden dat mijn spannende gevoel vanzelf wegging. Dus nu weet ik dat ik dingen die ik spannend vind juist moet doen, want het is een heel fijn gevoel als het dan juist wel lukt en je groeit er alleen maar van.

Eigenlijk vond ik alles wat we hebben gedaan super leuk, maar het spannendste vond ik wel toen we een nachtje buiten gingen slapen. Ik was samen met mijn vriendinnen die ik allemaal op het kamp hebt ontmoet zo aan het gillen dat we uiteindelijk binnen hebben geslapen. Maar we hebben wel heel veel gelachen. Voor dit jaar heeft mijn moeder al weer geboekt en ga ik het Fun Camp doen! Omdat ik heel veel kinderen terug zag komen van Movie Park en daar wil ik ook wel graag een keer heen. Verder zag ik dat we gelukkig ook bij het Fun Camp naar het zwembad gaan want dat vond ik ook echt super leuk"

Yara Herbet
Groningen
9 jaar
Deelneemster Dierenkamp

Terug naar overzicht