Kinderkampen 2023

11 januari 2021
Kinderkampen 2023

Summer Camps Holland organiseert weer allerlei verschillende kinderkampen in 2022. Lees hier welke verschillende kinderkampen er zijn en waar deze worden georganiseerd! Wil je meteen de kampen en prijzen bekijken? Klik dan op onderstaande afbeelding en bekijk ons kampoverzicht.

Kampoverzicht-kinderkampen-2022

 In dit artikel lees je:

  • Avontuurlijke kinderkampen in 2022
  • Sportieve kinderkampen in 2022
  • Dierenkamp voor kinderen
  • Fun kinderkamp
  • Alleen maar kinderkampen in de zomer?

 De kinderkampen zoals hieronder beschreven zijn voor de leeftijden 8-10 en 10-12 jaar en duren één week van zondag t/m zaterdag in de zomervakantie van 2022.

Avontuurlijke kinderkampen in 2022

De topper onder de kinderkampen bij Summer Camps Holland is toch het Adventure for kids camp. De reden waarom dit zo populair is heeft te maken met het programma die bomvol leuke en uitdagende activiteiten die elk kind geweldig vindt. Er worden activiteiten gedaan zoals o.a:

- Boogschieten

- Survival & Outdoor parcours

- Kanospeurtocht 

- (diverse) avondspelen

- Movie Night   

- Dropping

- Disco bowlen 

- Zwemmen

- Struisvogelboerderij  

- Een klimpark 

 - Ziplinen

- En nog veel meer

De kamplocatie van het Adventure for kids camp is de basislocatie van Summer Camps Holland. Deze locatie is gelegen op een 12 hectaren groot outdoorterrein van Markant Outdoorcentrum. Hierdoor kunnen veel van de activiteiten plaatsvinden op de eigen locatie en is het mogelijk om een uniek programma neer te zetten vol avontuurlijke activiteiten.

Als je “safe” wilt zitten en op zoek bent naar een meer algemeen kinderkamp vol met activiteiten die voor elk kind leuk zijn om te doen. Bekijk dan ons Adventure for kids camp! Wat aansluit op ons Adventure for kids camp is het 4 daagse kinderkamp. Dit kamp houdt nagenoeg hetzelfde programma aan alleen duurt van zondag tot woensdag of van woensdag tot zaterdag. Erg geschikt voor kinderen die het nog een beetje spannend vinden om een hele week op kamp te gaan. Ook is dit ideaal voor kinderen die een hele week op kamp te lang vinden. Een kampweek duurt van zondag tot zaterdag. Indien een 4-daags kinderkamp wordt geboekt van zondag t/m woensdag is het mogelijk om dit tijdens de kampweek nog te verlengen tot een volwaardige kampweek.

Sportieve kinderkampen in 2022

De sport camps van Summer Camps Holland is door de jaren heen een apart label geworden. Hieronder worden tal van kampen georganiseerd. Hieronder vallen ook 3 verschillende kinderkampen in 2022:

  • Het jeugdzeil kamp. Dit kinderkamp wordt georganiseerd in Friesland bij Zeilschool Neptunus. Hierbij leren kinderen zeilen in een beginnersboot genaamd een Optimist. Tijdens dit kamp krijgt elk kind samen met 3 of 4 andere kampgenootjes een “eigen”  instructeur waar ze alles aan mogen vragen. Naast het zeilen worden er ook tal van andere leuken activiteiten en avondspelen georganiseerd.

  • Het Freerun kinderkamp. Tijdens dit kamp leren kinderen freerunnen en springen ze de hele week over allerlei obstakels heen. Gezien de salto’s en de tricks is freerunnen niet geheel zonder risico, vandaar dat alles plaatsvindt onder begeleiding van professionele freerun instructeurs. Daarnaast wordt er eerst geoefend in de zaal voordat er buiten stunts worden uitgehaald. De instructeurs hebben verschillende freerunkaarten in verschillende niveaus. Als niveau 1 is afgerond mag een deelnemer verder naar niveau 2. Aan het eind van de week hebben de kinderen een bepaald freerun niveau bereikt en komen ze ongetwijfeld met nieuwe freerunskills thuis!

Dierenkamp voor kinderen 

Logischerwijs staat het dierenkamp vol met activiteiten die te maken hebben met dieren. Er worden veel uitstapjes gemaakt naar parken en locaties waar de kinderen (wilde) dieren kunnen bekijken en voeren. Zo gaan de kids naar de Apenheul, Burgers Zoo en de struisvogelboerderij. Tijdens dit kinderkamp vinden ook allerlei andere leuke (outdoor)activiteiten plaats met deelnemers van andere kampen.

Fun kinderkamp

Het Fun kinderkamp lijkt deels op het programma van het Adventure for kids kamp. Het kamp is minder actief en er zitten er meer funactiviteiten en leuk uitstapjes in het programma. Zo is het een mooie mix van outdooractiviteiten en fun. Kinderen doen bijvoorbeeld een actieve zeskamp, gaan klimmen, ziplinen naar beneden en gaan vlotbouwen. Ook gaan ze een hele dag naar Moviepark Germany en  hebben ze een bonte avond.

Kinderkampen in de zomer bij Summer Camps Holland

Summer Camps Holland organiseert al meer dan meer dan 14 jaar zomerkampen en meivakantiekampen voor kinderen en jeugd! Hieronder vallen Zeilkampen in Friesland, Ardennenkampen in België en meer dan 25 verschillende zomerkampen op de Basislocatie in Gelderland. De kinderkampen worden aangeboden in Friesland en in Gelderland, de Ardennenkampen zijn te boeken voor tieners vanaf 12 jaar. De zomerkampen voor kinderen worden georganiseerd voor iedereen tussen de 8-10 en 10-12 jaar.

Op de locatie in Gelderland, waar de meeste kampen plaatsvinden, slapen de kinderen in een groot groepsgebouw. Dit gezellige gebouw is ingericht met stapelbedden en heeft plaats voor 36 kinderen. Het kan dus zijn dat er in een kampweek kinderen van 5 verschillende zomerkampen in het groepsgebouw slapen. Iedereen heeft zijn eigen dag-of ochtendprogramma en daarnaast worden er ook tal van leuke activiteiten samen gedaan. Zo heeft ieder kamp een afwisselend programma en staat een zomerkamp 8-10 en 10-12 jaar bij Summer Camps Holland garant voor een week lang plezier!

 

Terug naar overzicht