Ardennen kampen

Ardennen kampen

Ardennen kampen bij Summer Camps Holland

Heb jij zin in een avontuurlijke buitensportweek in de Belgische Ardennen? Tijdens deze onvergetelijke zomerkampweek ga je niet alleen rotsklimmen, abseilen en klettersteigen, maar staan er ook andere leuke activiteiten op het programma zoals kanovaren, hike speleologie en verschillende avondspelen.

Tijdens het Ardennen Adventure camp overnacht, eet én relax je op de outdoorlocatie van Survival Life. Zij beschikken over een basiskamp in de Belgische Ardennen van waaruit jouw zomerkamp wordt georganiseerd. Samen met andere leeftijdsgenoten en de leukste crewleden beleef je de spannendste activiteiten en kom je zeker met de mooiste verhalen thuis! Het kamp wordt georganiseerd voor de leeftijdscategorieën 12-14 & 14-16 jaar. Lijkt dit jou leuk? Lees dan verder op deze pagina of klik op onderstaand kamp.

Meer informatie
Bekijk alle kampen
Ardennen kampen Nieuwsgierig naar het aanbod?
Ardennen kampen

Meer informatie over Ardennen kampen

Locatie Survival Life 

Ons Ardennen Adventure Camp vindt plaats op het prachtige Domaine Polleur, in samenwerking met Survival Life, nabij het schilderachtige dorpje Polleur, vlakbij Spa in de Provincie Luik. Hier slaap je in groepstenten op een gezellig bivakterrein, vlak naast de camping. Je hebt toegang tot alle campingfaciliteiten, waaronder een sanitairgebouw, een restaurant, een zwembad met glijbaan, een sportveld en nog veel meer. Het Bois de Stanneux, een prachtig bos naast de camping, biedt de perfecte setting voor activiteiten als hiken en mountainbiken. Vlakbij de camping stroomt het riviertje de la Hoëgne, waar je heerlijk kunt afkoelen tijdens de warme zomerdagen.

In ons eigen restaurant geniet je van alle maaltijden, inclusief een pizza party en een afsluitende BBQ. Bij aankomst ontvangen we iedereen met koffie, thee of limonade. Daarna is er tijd om het terrein te verkennen om de volgende dag direct te beginnen met een lekker actief programma.

Eigen vervoer of openbaar vervoer
Survival Life Ardennen ligt net onder de Belgische plaats Luik; zo’n 2 uur en 40 minuten rijden vanaf Utrecht. Blijkt het lastig om vervoer te regelen of wil je graag zonder je ouders reizen? Geen probleem! Je kunt het kamp namelijk eerder starten door per trein te reizen vanaf Utrecht. Een van onze crewleden zal de deelnemers daar ontvangen en begeleiden gedurende de hele reis.

Retour reis
We spreken op zondag rond 12.00 uur af op Utrecht centraal en reizen vanaf daar via Maastricht en Luik door naar station Franchimont. Zodra we daar rond 16:00 uur aankomen worden we opgehaald en het laatste stukje naar onze locatie gebracht. Op zaterdagmiddag gaan we om 11:00 uur met de trein terug waarna we rond 15:00 uur aankomen op Utrecht centraal.

Enkele reis
Boek alleen de begeleide heen- of terugreis per trein. Hierdoor kunt u alsnog onze locatie bezoeken, maar hoeft u niet twee keer heen en weer.

Kosten voor de treinreis bedragen
- € 95,00 euro retourreis
- € 65,00 euro enkele reis Utrecht – Franchimont
- € 65,00 euro enkele reis Franchimont – Utrecht

Later een reis  bijboeken?
Wil je later een treinreis toevoegen? Dit kan tot één week voor het kamp. Log in op je persoonlijke account, selecteer je kamp en kies 'extra bijboeken'. Geef duidelijk aan wat voor treinreis je wilt boeken, een retour, enkele reis heenreis of terugreis. Je ontvangt voor het bijboeken van de treinreis een aparte factuur.